Das Fraulein Tosca LEW, Theresia Erinnerungen eines Fotomodells

Das Fräulein Tosca
Erinnerungen eines Fotomodells
Einst strahlte ihr Gesicht von allen Litfaßsäulen und aus allen Illustrierten.
Sie war das Fräulein Tosca von 4711, die vorbildliche Wipp Perfekt Hausfrau von Henkel und die gepflegte Dame von Nivea.
Jeder kannte sie in den 50er und 60er Jahren. Aber niemand ahnte, wie schicksalhaft ihr Leben verlief, ehe sie das ersehnte Glück sowie die wahre Liebe und Erfüllung fand.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 19,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 14 tot 16 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis