In 28 dagen van gifbelt naar tempel LIESHOUT, Jacqueline van detox-coach

Zo langzamerhand zijn we allemaal dieetmoe en in de meeste gevallen zijn we er niet gezonder of energieker van geworden. Eten moeten we allemaal, we doen het al sinds onze geboorte en blijven het ook de rest van ons leven doen. Weten we eigenlijk wel wat we binnenkrijgen? Begrijpen we de lijst met ingrediënten van de verpakte etenswaren die we dagelijks verorberen? Wordt het niet eens tijd voor een beetje bewustwording? In haar boek De detox-coach presenteert Jacqueline van Lieshout op een eigentijdse manier een 28-dagenplan. Ze biedt daarbij veel boeiende informatie die iedere lezer (en dus eter) zal inspireren om het eigen voedingspatroon onder de loep te nemen, bewuster te kiezen en vervolgens veel meer te genieten! De detox-coach is hét voedingsboek van nu.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 11,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis