Heb je mij nog lief ? LLOYD, J. & REES, E.

Josie Lloyd en Emlyn Rees zijn getrouwd en wonen met hun twee dochtertjes in Londen. Van hun boeken werden in Nederland meer dan 350.000 exemplaren verkocht.
Amy en ik zijn de sultan en sultana geworden van de seks op schema, de prins en de prinses van het pragmatisch rampetampen en de vorst en vorstin van de vastgelegde vluggertjes.
Jack en Amy, de hoofdrolspelers uit de bestseller Heb mij life, zijn ruim zeven jaar getrouwd en wonen in Londen met hun twee kinderen. Nu hij halverwege de dertig is, heeft jack z'n draai nog steeds niet gevonden in zijn werk. Hij en Amy slagen er maar net in de touwtjes aan elkaar te knopen, en Jack blijft hopen op de gouden kans die hem rijk gaat maken. Hun salaries gaat nu vrijwel volledig op aan de hypotheek van hun benauwde flatje. Hoewel Amy regelmatig lonkt naar de villa's in de nabijgelegen chique buitenwijk, staat ze meer dan Jack met beide benen op de grond. Ze houden nog steeds veel van elkaar...Toch? Nou ja, als ze eerlijk zijn is de romantiek wat verwaterd en lijkt het gras elders een stuk groener... Heb je mij nog life? Is een geestig en direct boek over de druk van het moderne huwelijksleven.
De pers over Heb mij life:
Heb mij life is een sprankelend, nuchter en geestig boek over moderne relaties in de grote stad. Het is een typisch boy-meets-girl- verhaal met een prettig scherp randje. ~ Marie Claire

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis