Omvallende dogma's Lochem, K.M. van nieuw licht op de boodschap van Jezus

Omvallende dogma's is geen droge, afstandelijke theologische verhandeling. Integendeel, het is een fris en persoonlijk geschreven document dat wil laten zien dat met al het 'getheologiseer' enormen barrières zijn opgeworpen. Levende waarheid is eeuwenlang in starre, dogmatische vormen geperst en aangepast aan wat het insituut kerk of de heersende wereldlijke macht op dat moment het beste uitkwam. De oorspronkelijke kernboodschap van Jezus is daardoor eeuwenlang in sterk vertekende vorm tot ons gekomen of ons zelfs onthouden. //// Pas in onze tijd komen oude, lang verborgen waarheden opnieuw aan het licht en beginnen kerkelijke leerstukken en dogma's als dominostenen om te vallen. De springlevende en nog steeds actuele kernboodschap van Jezus wordt nu beter zichtbaar. Zij houdt in dat ieder mens in zichzelf de inspiratiebron die 'God' wordt genoemd, kan ervaren. Het is een proces van innerlijke afstemming en bewustwording, dat je inspireert tot trouw zijn aan je diepste weten en tot het volgen van je eigen weg. Het is een weg van persoonlijke groei die tot doel heeft om je diepste zelf te verwezenlijken en liefdevoller, vrijer en creatiever te leven.///// Boek op punt gevallen.( rechtsonder)
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 6,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,50
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis