Piggeldy wollte wissen ... LOEWE, Elke Nichts leichter als das, sagte Frederick

Ein Deichspaziergang mit viel Tiefsinn (und ein bisschen Unsinn)
"Versteh einer die Wörter", sagt Piggeldy, wenn ihm sein großer Bruder einmal wieder kluge Antworten auf ganz einfache Fragen zu geben versucht. Leicht hat es Frederick allerdings wirklich nicht, denn wie soll man einem kleinen Schwein auch erklären, was Schatten sind, was man sich unter Gesang vorzustellen hat und was unter "Kuckucksferkeln"?
Mit vielen bunten Originalbildern von Dieter Loewe.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 5 tot 7 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis