Baanbreker Lore, N. Vind de baan die bij je past

Moest werk vroeger een goed salaris en een lease-auto opleveren, tegenwoordig zijn we vooral op zoek naar uitdagingen en persoonlijke groei.
Kortom: werk dat leuk is en bij je past. Maar hoe doe je dat, zeker als de economie zo slecht draait als nu en de banen niet voor het oprapen liggen? 'Baanbreker' biedt meer dan honderd zelftests en diagnostische technieken om uit te zoeken waar je talenten liggen, en hoe je die kan benutten om je carrière een nieuwe richting te geven of om die ene ideale baan te vinden, ook in economisch moeilijkere tijden. Een onmisbaar boek voor iedereen die aan het begin van zijn carrière staat of die zijn loopbaan een andere wending wil geven.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 15,00
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis