Managen van verandering Luc De Schryver ; Annemie Simkens ; Theo Wijnen

Containerbegrippen als organisatieontwikkeling, verandermanagement of organisatieverandering worden te pas en te onpas gebruikt. Tijd om die begrippen goed te definiëren, want ook in lokale besturen zijn er heel wat kleine- én grootschalige veranderingsprocessen aan de gang. Het Nieuw Overheidsmanagement zorgt voor nieuwe rolverhoudingen en andere manieren van verantwoorden met o.m. een meer resultaatgerichte manier van werken. Precies daarvoor werd de nieuwe pocket ‘Managen van verandering’ geschreven. Van leidinggevenden worden vandaag immers meer strategische, analytische, veranderkundige, klant- en medewerkergerichte managementcompetenties gevraagd. De stafmedewerker, o.a. werkzaam als projectmedewerker, kwaliteitscoördinator of vormingsverantwoordelijke, moet de veranderingsprocessen ondersteunen en begeleiden. Hij moet het lijnmanagement op weg helpen om de vooropgestelde veranderingsdoelen te realiseren. Stafmedewerkers en hun leidinggevenden vinden in deze pocket voorwaarden en knelpunten, voorbeelden en instrumenten om veranderingsprocessen te managen. Op deze manier zorgt u ervoor dat veranderstrategieën tot de gewenste resultaten leiden en dat de investering loont. Op de bijbehorende cd-rom vindt u een diagnosemodel, stappenplannen, checklists, oefendocumenten en een instrument om het basisprofiel en de kerncompetenties te omschrijven van de interne stafmedewerker of de externe consultant die verantwoordelijk is voor het adviseren en begeleiden van de veranderingsprocessen.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 32,00
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 1-2 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis