De nieuwe koude oorlog LUCAS, Edward Hoe het Kremlin Rusland en de wereld bedreigt

Moord, cyberterrorisme, nucleaire chantage, desinformatie: een nieuwe Koude Oorlog lijkt te zijn begonnen. Edward Lucas slaat alarm. In 1990 was Rusland nog de zieke man van Europa, afhankelijk van giften uit het Westen. Met de gas– en olieopbrengsten zijn inmiddels de schulden afgelost en is invloed in het Westen gekocht. Een ernstig conflict met Rusland dreigt De autocratische Poetin brengt de criticasters van zijn regime tot zwijgen en bedreigt de buurlanden. Met de moord op Anna Politkovskaya en Alexander Litvinenko is een duidelijk signaal afgegeven. Het Kremlin heeft gedreigd zijn nucleaire raketten op de Oost–Europese bondgenoten van Amerika te richten, en met herhaalde schendingen van het luchtruim worden buurlanden uitgedaagd. Ook minder bekende tactieken worden toegepast. Zo vond afgelopen mei een cyberaanval op Estland plaats. Dat Amerika de steun van Rusland nodig heeft in kwesties als Noord–Korea en Iran, geeft het Kremlin veel ruimte. Edward Lucas is de eerste die het groeiende conflict met het Westen een naam geeft: de nieuwe Koude Oorlog. Zijn verontrustende boek laat zien hoe de groeiende agressieve houding van het Kremlin een bedreiging vormt voor Europa, Amerika en de rest van de wereld. Het geeft inzicht in de tactieken van Rusland en de zwakte van het Westen. Hoe levensgevaarlijk dichtbij is onze nederlaag en hoe valt de strijd nog te winnen?
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis