Op hoge hakken de trap op rennend LUITWIELER, Margerite gedichten en tekeningen

Het was een straatje van niks, de Tweede Leeghwaterstraat in de Amsterdamse Czaar Peterbuurt. Maar een van de blinde muren liet menig passant stilstaan nadat kunstenares Margerite Luitwieler er een gedicht op gekalligrafeerd had. Groot was de consternatie toen de muurtekst door onderhoudswerkzaamheden verdween; even groot als de opluchting was toen de tekst in ere werd hersteld (waarbij meteen een schrijffout kon worden verbeterd!). Op hoge hakken de trap op rennend is een fraai vormgegeven kunstenaarsboek. De illustraties gaan een wisselwerking aan met de gedichten die in het persoonlijke handschrift van Luitwieler vaak een extra lading krijgen. Kwetsbaarheid, levenslust, de schok maar ook de stilte worden in krachtige eenvoud afgebeeld of onder woorden gebracht.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Druk 2010

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis