Geïllustreerde Tractoren encyclopedie M. de Cet

Heeft u zich ooit afgevraagd hoe landbouwmachines in de loop der jaren geëvolueerd zijn? Zo ja, dan zal de geïllustreerde tractorenencyclopedie u beslist fascineren. Deze uitgebreide encyclopedie beschrijft gedetailleerd de bijdragen die meer dan honderd fabrikanten in de loop der tijd hebben geleverd aan de ontwikkeling van de huidige generatie moderne, geavanceerde machines.
Vandaag de dag zet een handvol multinationals de toon in de tractorenwereld, maar in het nog niet eens zo verre verleden roerden zich ook ontelbare kleinere bedrijven op de markt. Meer dan 750 kleurenfoto’s van tractoren, uit heden en verleden maken het historische overzicht compleet.
Tractoren worden tegenwoordig net als oldtimer personenauto’s gerestaureerd en verzameld door liefhebbers. Door hun liefdevolle inspanningen betonen zij niet alleen
eer aan de grote vernieuwers uit het verleden, maar helpen ook toekomstige generaties te begrijpen en te appreciëren waar en hoe het allemaal begonnen is.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 10,00
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis