Inwieweit ist "Artes liberales" heute noch aktuell - und welche Bedeutung hat es für meine Beruflichkeit? MAIER, Birgit

Studienarbeit aus dem Jahr 2012 im Fachbereich Gesundheit - Pflegewissenschaft - Sonstiges, Note: 1,0, , Veranstaltung: Wissenschaftliches Arbeiten - Health Care Education, Sprache: Deutsch, Abstract: Artes liberales - Entstehung der Universitäten im Mittelalter
Entwicklung des Pflegeberufes im Mittelalter
Was versteht man heute unter Bildung?
Gesellschaftspolitische Aspekte zur Akademisierung der Gesundheitsberufe
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 15,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 5 tot 7 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis