De wereld gaat aan deugd ten onder MANDEVILLE, Bernard Verzameld werk, deel 1. "De fabel van de bijen" gevolgd door "Een bescheiden verdediging van openbare bordelen".

Vertaald en toegelicht door Arne C. Jansen. Particuliere ondeugden als afgunst, ijdelheid, bedrog, hebzucht en onkuisheid zijn weldaden voor de samenleving als geheel, mits ze door bekwame politici op een verstandige manier worden aangepakt. Dit is in een notendop de maatschappijvisie van de Nederlandse arts en filosoof Bernard Mandeville (Rotterdam 1670 - Londen 1833). Zijn naam is wereldwijd, behalve in het land waar hij is geboren en tot zijn drieëntwintigste heeft gewoond.De wereld gaat aan deugd ten onder bevat de belangrijkste teksten uit zijn hoofdwerk De fabel van de bijen, gevolgd door Een bescheiden verdediging van openbare bordelen. In dit verbluffende actuele boek neemt Mandeville het op tegen de moraalridders van zijn tijd en van alle tijden.Goed exemplaar.
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 15,00
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 25,00
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis