Benelux Rail 1 Marcel Vleugels de spoorwegen van de Benelux in beeld

Benelux Rail 1 verscheen voor het eerst in 1980 als een Zweedse, Belgisch, Luxemburgs, Nederlands samenwerkingsproject dat 40 jaar later nog springlevend is. Op 112 pagina's worden vele historische feiten to the point in het Frans en Nederlands beschreven. Ze woorden worden bekrachtigd met behulp van een weelde aan zwart/wit foto's uit de jaren 1978-1979. Met landkaarten en materieel lijsten en als extra thema's Intercity-Plus, Een uitzonderlijke winter bij NS en SNCB/NMBS, de Belgische spoorwegindustrie en talrijke nieuwe spoorweginstallaties in dat land. Speciale aandacht ook voor onderhouds- en hulpmaterieel en speciale treinen uit die tijd. In Luxemburg zijn er extra pagina's voor de inmiddels legendarische De Dietrich diesel treinstellen, spoorwegtentoonstellingen en de komst van de opmerkelijke Luxemburg-Blankenberge Express. Wat misschien nog het meest in het oog springt zijn de enorme veranderingen en saneringen die bij tramwegen en industriespoorwegen op stapel stonden. Benelux Rail 1 staat het nog zoals het toen was. Een boek op boeiende wijze op zoek naar houvast in de woelige spoorwegwereld.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 9,00
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 1-2 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis