Marketing facts Marco Derksen ; Matthijs van den Broek

Marketingfacts.nl is een van de meest populaire marketingweblogs in Nederland. Feiten en cijfers afgewisseld met luchtige onderwerpen zorgen ervoor dat de redactie maandelijks ongeveer 140.000 unieke bezoekers informeert over interactieve marketing en nieuwe media.

Marketingfacts.nl is in november 2002 opgericht door Marco Derksen, onafhankelijk adviseur interactieve marketing en docent nieuwe media. De redactie van vrijwilligers is tegenwoordig uitgegroeid tot een groep van meer dan 200 enthousiaste marketeers en nieuwe mediaprofessionals werkzaam bij zowel adverteerders als media- en reclamebureaus over de gehele breedte van de markt.

In juni 2005 werd Marketingfacts.nl door de internationale lezers van het prestigieuze MarketingSherpa uitgeroepen tot het beste niet-Engelstalige marketingweblog van 2005. In 2006 won Marketingfacts een Dutch Bloggie in de categorie Beste Themablog.

Marketingfacts.nl informeert niet alleen via het weblog. Ook vacatures, reporterdiensten, online televisie en cursussen over digitale, online interactieve marketing (M! Academy) behoren tot het portfolio.

Het Marketingfacts Jaarboek editie 2010 biedt de lezer een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van online interactieve marketing in een voortdurend veranderende markt.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 23,50
Voorraad:
Levertijd:

Tijdelijk niet leverbaar

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis