Hard bewijs MARGOLIN, Phillip.

Terneergeslagen door de executie van zijn cli , die hij vergeefs heeft geprobeerd te behoeden voor de doodstraf, moet Doug Weaver zich alweer richten op een nieuwe zaak, een geval van brute moord.
Ook hier hangt de verdachte de doodstraf boven het hoofd, en mede dankzij een onderzoek van het forensisch laboratorium lijkt alles te wijzen op een waterdichte zaak voor de aanklager.
Maar ook forensisch bewijs kan worden vervalst…
Hard bewijs is een spectaculaire thriller vol onverwachte plotwendingen, met in de hoofdrol het populaire vader-dochterteam Frank en Amanda Jaffe. De thriller combineert een blik in het kille brein van een moordenaar met de intriges van CSI.
Phillip Margolin behandelde als advocaat veel opzienbarende moordzaken. Zijn thrillers behoren tot de top van de Amerikaanse misdaadliteratuur en bereiken zonder uitzondering de New York Times-bestsellerlijst. Hij woont in Portland, Oregon.
‘Niets is wat het lijkt, tot op de laatste bladzijden. ‘NRC Handelsblad
‘Phillip Margolin behoort tot de onbetwiste grootmeesters van het vak.’ Crimezone
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis