Google Marketing Mark Jansen

Als u wilt weten hoe het zoekmechanisme van Google werkt en wat u zelf kunt doen om uw website, dienst of product hoog te laten eindigen in de zoekresultaten en zodoende meer bezoekers te trekken is dit het handboek voor u. In Google Marketing wordt onderscheid gemaakt tussen het optimaliseren van een website - zoekmachineoptimalisatie of Search Engine Optimalisation (SEO) genoemd - en betaalde marketingmogelijkheden als Google AdWords, zoekmachinemarketing of Search Engine Marketing (SEM) genoemd. Ook bezoekersanalyse achteraf met Google Analytics komt aan bod en er wordt uitgelegd hoe je sociale media kunt gebruiken om de zoekresultaten te beïnvloeden.

In dit boek is bewust gekozen voor een praktische aanpak met veel aansprekende voorbeelden en nuttige tips. Daarmee is Google Marketing onmisbaar voor iedereen die zelf aan de slag wil om ervoor te zorgen dat zijn of haar website snel gevonden wordt op internet om de concurrentie te slim af te zijn.

Over de auteur
Mark Jansen is eigenaar en oprichter van een Ooseoo, een bedrijf gespecialiseerd in zoekmachine- en internetmarketing. Mark heeft vele bedrijven en organisaties geholpen bij het verbeteren van de vindbaarheid van hun website en het trekken van meer bezoekers en klanten.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 19,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 1-2 dagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis