Inzicht Mijn vader zit vast Marleen Schmitz

Is Martijn je nieuwe vriendje?¿ Met zijn handen in zijn zakken bleef hij staan en keek op me neer.¿Natuurlijk niet¿, begon ik, ¿Martijn is...¿Hij viel me in de rede. ¿Lieg niet, ik heb je betrapt. Je kon zogenaamd niet met mij naar McDonald¿s maar je gaat wel uit en dan betrap ik je hier met Martijn. Dan is het wel duidelijk, hè?¿¿Duidelijk?¿, gilde ik, ¿Niets is duidelijk. Het is allemaal anders dan het lijkt. Ik word er helemaal gek van. En jij begrijpt er niks van.¿¿Nogal logisch dat ik er niks van snap. Jij doet zo geheimzinnig. Je houdt me overal buiten. Weet je, ik heb helemaal geen zin meer om met jou bevriend te zijn.¿ Met een ruk keerde hij zich van me af.Wanneer Linna¿s vader in de gevangenis terechtkomt, moet Linna met haar moeder en haar broertje naar een flat in de stad verhuizen. Behalve het dorp mist ze ook haar vriendin Bo en natuurlijk haar vader. Linna ziet er vreselijk tegenop om in de gevangenis op bezoek te gaan.Dat haar vader vastzit, wil ze voor iedereen geheimhouden, vooral tegenover Winston: een leuke jongen uit haar nieuwe klas. Maar dat valt niet mee.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis