Mijn ontvoering door sektejagers Martijn Hoogeveen een moderne heksenjacht en doofpotaffaire

Het lijkt onmogelijk in Nederland: de overheid die meewerkt aan een wederrechtelijke ontvoering. Toch is dit gebeurd in de zogenaamde Tai-Chi affaire. Voor het eerst getuigt een rechtstreeks betrokkene in deze zaak: Martijn Hoogeveen was een van de twee mensen die met medeweten van de politie vastgehouden werd op een afgelegen locatie.Tijdens die dagen werd hij intensief psychologisch bewerkt door Amerikaanse `deprogrammeurs die hem in opdracht van zijn ouders moesten losweken van de zogenaamde sekte waarin hij zat. In feite ging het alleen maar om een Tai-Chi groepje dat twee maal per week samen kwam om ontspanning te zoeken in de langzame bewegingen die dagelijks door miljoenen Chinezen worden uitgevoerd. Hoe is het mogelijk dat het O.M. zo verblind was dat het de operatie faciliteerde, zelf twaalf kinderen geheel ten onrechte van hun ouders scheidde en vervolgens er alles aan deed om hun blunder in de doofpot te stoppen? En wie garandeert ons dat het vandaag niet meer kan gebeuren? Martijn Hoogeveen (°1963) groeide op in Amsterdam. In 1988 studeerde hij af als psycholoog aan de Universiteit van Amsterdam en in 1994 promoveerde hij aan de TU Delft. In 1998 werd hij aangesteld als hoogleraar aan de Open Universiteit Nederland. Martijn Hoogeveen is een succesvol internetondernemer. Hij was bij KPN initiatiefnemer van internetprovider Het Net en investeerde in diverse snelgroeiende internetbedrijven. Na 27 jaar zwijgen besluit Martijn het verhaal van zijn ontvoering en de opzienbarende betrokkenheid van het OM naar buiten te brengen.
Let op, dit is een ebook!
Voorraad:
Ebook
Verkrijgbaar in
Online
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Direct te downloaden

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis