Advances in Fresh-Cut Fruits and Vegetables Processing MARTIN-BELLOSO, Olga ; Soliva Fortuny, Robert

Explores the basics in fresh-cut fruit and vegetable processing. This book addresses scientific progress in the fresh-cut area and discusses the industry and the market for these commodities. It covers the regulations that affect the quality of the final products and their processing as well as consumers' attitude and sensory perceptions.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 228,60
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 14 tot 16 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis