Vaarwel Evelien Martin Bril

Vaarwel Evelien is het vijfde deel in de Evelien-reeks van Martin Bril, een bundeling van zijn befaamde feuilleton uit het weekblad Vrij Nederland.

Ook in deze nieuwe bundel probeert de beroemde huisvrouw uit Amsterdam-Zuid vergeefs haar geluk te vinden. Op dit feuilleton werd een tv-serie gebaseerd, waarin Kim van Kooten Evelien speelde.

Op zijn ironische wijze vertelt Martin Bril in dit nieuwe boek hoe Eveliens leven in de ban raakt van haar hysterische zus Sylvia wanneer die een verhouding begint met Eveliens criminele buurman. Genadeloos legt Bril opnieuw het wezen van het versleten huwelijk van Evelien en haar man Harko bloot.

Een humoristische en tegelijk tragische vertelling waarin Evelien haar twijfels en onzekerheid probeert te ontvluchten, maar uiteindelijk _ in dit laatste deel van de reeks _ dan toch het geluk vindt, hoe klein ook.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

In prima staat.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis