Hunkering Martin Hendriksma

Arend en Hugo: twee jongens van achttien die de wereld gaan veroveren. De een met zijn gedichten, de ander met zijn schildertalent. Hun gezamenlijke muze is de verpletterend mooie Dana die op de begane grond van hun Amsterdamse studentenhuis woont.

Vijftien jaar later, de vriendschap is al lang onder hun rivaliteit bezweken, wordt Arend door een vrouw vanuit Frankrijk opgebeld. Hugo heeft een ernstig ongeluk gehad. Hij ligt in coma. Of Arend naar Frankrijk wil komen om haar bij de nazorg te assisteren.

Wat is er van Hugo's ambities terechtgekomen? Arend begint aan een spannende zoektocht, waarin heden en verleden versmelten en hij ontdekt dat Dana een even geheimzinnige als cruciale rol speelt.

Hunkering is een roman over een escalerende vriendschap. Over idealen in een tijd dat het populisme een politieke stem krijgt. Over de liefde die dwars door alles heen haar eigen plan trekt.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 19,50
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 1-2 dagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis