Ziek zijn is niet normaal MARTINA, Roy. Neem verantwoordelijkheid voor je toekomst: we zijn geboren om vitaal te zijn

Dit is een boek dat je ogen zal openen over de gezondheidszorg en vooral wat jij zelf kunt doen om ziekte te voorkomen. Veel mensen hebben er, als ze gezondheidsklachten hebben, genoeg van om te horen dat ze ermee moeten leren leven, dat het tussen hun oren zit, dat ze voor de rest van hun leven chemische medicijnen moeten slikken, dat het door de ouderdom komt, dat het de overgang is of dat er niets aan te doen is. Veel mensen zijn moe van de bijwerkingen van medicijnen die hun rijvaardigheid kunnen beïnvloeden, maagbloedingen kunnen geven, misselijkheid, droge mond, leverdegeneratie, enzovoort kunnen veroorzaken. Menigeen vraagt zich af waarom de ziektekostenverzekeringen steeds duurder worden, terwijl de kwaliteit van de geneeskunde achteruitgaat. Hoe kan het dat artsen steeds minder patiënten zien, maar dat de tijd per patiënt niet langer wordt. Iedereen die dit leest, ziet dat de conventionele geneeskunde niet de antwoorden heeft die men ervan verwacht. Iedereen die erover nadenkt, begrijpt dat het tijd wordt om het heft in eigen handen te nemen. Genoeg is genoeg, ziek zijn is geen pretje en bovendien een kostbare aangelegenheid. Met dit boek kun je je toekomst veranderen. Je staat nu op een kruising van drie wegen waaruit je kunt kiezen: De ingeslagen weg vervolgen en maar hopen dat alles goed zal gaan. Je vertrouwen behouden in de zogenaamd wetenschappelijke aanpak met chemische geneesmiddelen die elk weer bijwerkingen hebben. De route nemen naar een alternatieve genezer/therapeut. Niet weten wat je dan krijgt en er pas eentje vinden die bij je past door er veel uit te proberen. Je eigen weg gaan. Je eigen verantwoordelijkheid nemen en zelf leren hoe gezond en vitaal te worden en te blijven. De keuze is aan jou. Als je ervoor kiest zelf te leren hoe je gezond en vitaal kunt blijven door kennis te nemen van de ervaringen van iemand die al 27 jaar arts is waarvan 25 jaar alternatief onderzoeker en die ondersteund wordt door een team van ervaren therapeuten, dan is dit een boek voor jou. In dit boek leer je hoe je kunt voorkomen dat je in de vicieuze cirkel van ziekte terechtkomt. Want: ziek zijn is niet normaal Neem verantwoordelijkheid voor je toekomst: we zijn geboren om vitaal te zijn.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 10,45
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

De keuze is aan jou. Als je ervoor kiest zelf te leren hoe je gezond en vitaal kunt blijven door kennis te nemen van de ervaringen van iemand die al 27 jaar arts is, waarvan 25 jaar alternatief onderzoeker, en die ondersteund wordt door een team van ervaren therapeuten, dan is dit een boek voor jou.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis