Wolkenreise MARX, Rikki

»Du hast nicht gesehen, was ich gesehen hab«, entgegnete Emilia leise.

Phantasie erzählt Geschichten. Geschichten lassen Phantasie lebendig werden. Sie erzählen von Emilia und ihrer Begegnung mit einem Geist. Von zwei Bananen, die einem Jungen zeigen, dass langweilige Sommerferien durchaus Überraschungen bereithalten können. Von einer Reise zum Mond und dem Ritt auf Wolken. Und davon, wie die Farbe in die Welt kam.

»Jeden Tag in meinen Träumen«, antwortete er leise.

Ein Buch für Kleine und Große, die sich ihre Phantasie bewahrt haben.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 14,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 10 tot 12 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis