Het oude Athene MATYSZAK, P. Voor vijf obolen per dag

Je krijgt er spontaan zin van om in de teletijdmachine van professor Barabas te stappen. Reis door de tijd naar de vijfde eeuw voor Christus en slenter door de straten van Athene met Socrates, hucydides, Phidias, en vele duizenden gewone stedelingen. Bezoek de grote markt, de volksvergadering en de boerderijen in de omgeving, en ontdek het ware gezicht van een van de mooiste en meest bijzondere steden ter wereld. Dompel je onder in het hedonistische Athene van met wijn overgoten symposia, bordelen en drankgelagen, en pas op voor die hotels waar de bedden vol zitten met ongedierte en goedkope hoeren. Schuif aan bij een filosofisch debat en verbaas je over de bontgekleurde tempels. En ga s avonds nooit alleen of zonder fakkel op stap, want de dieven zijn overal. Compleet met handige kaartjes en een lijstje `wat en hoe in het Grieks . Philip Matyszak studeerde in Oxford en doceert in Cambridge. Hij schreef ook Het oude Rome voor vijf denarii per dag. Nieuwe Revu over dat boek: `De prijs voor het origineelste boek van het jaar gaat naar deze titel van Planeta Solita: een schitterende persiflage op de Lonely-Planet-serie.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 11,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 dagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis