De kleine van Roque Maupassant, G. de Alle verhalen 1884-1885

Altijd prijs natuurlijk, die verhalen van de Franse meesterverteller (1850-1893). Ruim driehonderd heeft hij er in tien jaar tijd bijeengeschreven: een staalkaart van deugden en ondeugden, van morele ontsporingen en verwarrende ervaringen, meestal verbeeldt in het spanningsveld tussen man en vrouw, vaak ook in dramatisch dan wel humoristisch (inclusief dialect) getoonzette schetsjes van volkse leefgemeenschappen. Vluchtige inkijkjes in levens van toen, en dan ineens toch ook een dieper doorbijtende anekdote, zoals in het verhaal 'Mehmet de Schoft', dat, geraffineerd belicht vanuit een betrokkene, een infame vergeldingsactie in Algerije verhaalt, of zoals in het titelverhaal, dat de doodswens van een notabele in aan- en afloop minutieus registreert. En als goede derde in deze persoonlijke top-drie die twintig jaar durende wanhopige onzekerheid van de bedrogen 'Meneer Parent'. Deze zevenendertig fris vertaalde verhalen vormen alweer het zesde deel in de reeks 'Alle verhalen'.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 12,50
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Eerste druk van deze uitgave. Met minimale leessporen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis