Leven na Anne Frank MEIJER, Berthe

Vijfenzestig jaar na de bevrijding kijkt Berthe Meijer terug op een turbulent leven dat vaak samenvalt met belangrijke historische gebeurtenissen.
Ontroerend zijn haar herinneringen aan de familie Frank; Anne, Margot, en hun ouders. Anne die zelfs in het kamp de kleintjes nog verhaaltjes vertelde om de moed erin te houden. Per hoofdstuk komen traumatische gebeurtenissen aan de orde, beschreven met een opmerkelijk lichte toon waarin ironie en zelfs vrolijkheid de boventoon voeren.
Haar relatie met Ischa Meijer en zijn liefde voor haar worden belicht in een nooit eerder gepubliceerd dagboek, dat hij haar naliet. Jeugd in een kindertehuis, zoektocht naar identiteit, huwelijk, moederschap, vriendschap met onder meer Gerard Reve, zoeken naar ontbrekende stukken uit haar verleden, tekenen het leven van een ondanks alles krachtige persoonlijkheid. Meijer beschrijft haar dynamische bestaan met een lichte, heldere pen, waardoor haar memoires zich laten lezen als een roman.
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 12,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 13,45
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis