Het grootste lexicon van nutteloze feiten MEIJERS, Hein & ROZENDAAL, Simon 2222 dingen die u al helemaal niet wilt weten

Jezus werd niet geboren in een stal maar in een grot.
Julius Caesar was biseksueel.
Gedurende zijn leven produceert een mens 900 kilometer haar.
Newton stierf als maagd.
Hein Meijers en Simon Rozendaal verzamelden in een periode van vier jaar een indrukwekkende hoeveelheid geestige, verbazende, onwaarschijnlijke, nuttige, nutteloze maar altijd feitelijke feiten. Ze werden verzameld in drie lexicons van nutteloze feiten, een serie waar niemand met enige belangstelling voor feitelijkheid nog omheen kan. U heeft nu de ultieme verzameling nutteloze feiten in handen: een kloek boek met alle eerder verschenen feitjes, en ook nog met honderden nieuwe even verrassende als grappige wetenswaardigheden waarmee u elke conversatie op een hoger plan kunt brengen. Nutteloze feiten houden de verbazing in stand.
Hein Meijers is wetenschapsjournalist bij NWO en organisator van de Nationale Wetenschapsquiz. Simon Rozendaal is wetenschapsjournalist bij Elsevier.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 6,00
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis