De kracht van het vuur MENDES, Bob

Op 16 augustus 1953 ontvlucht de machtige Darius Razdi, kanselier van de sjah van Perzië, het gistende Teheran waar een revolterende meute het pro-westerse regime omver wil werpen. Op een en dezelfde dag verwekt hij bij zijn kersverse derde echtgenote een zoon en verkracht hij de jonge jodin Sharon Stern, die hij op zijn vlucht ontmoet. Sharon weet te ontkomen. Negen dagen later trouwt ze met de onverschrokken zionist Samuel Hofman, met wie zij in de huwelijksnacht de liefde bedrijft. Na negen maanden wordt Simon geboren. Maar wie is nu eigenlijk zijn vader? Als de rust in Teheran teruggekeerd is, en Razdi weer zijn intrek heeft genomen in zijn onneembare vesting Chinvat, zint hij op wraak. Hij zal 'zijn' tweede zoon terugbrengen en beide broers samen opvoeden. Van dan af begint de nietsontziende Razdi een onophoudelijke en wereldwijde zoektocht naar Simon en zijn moeder Sharon.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,45
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis