Het kleine boekje van Boeddha METCALF, F.

- Wat zou Boeddha doen om een burn-out te vermijden?- Wat zou Boeddha doen als hij zich verveelt?- Wat zou Boeddha doen als de caissière hem te veel wisselgeld geeft?- Wat zou Boeddha doen om het milieu te beschermen?Franz Metcalf biedt in Het kleine boekje van Boeddha boeddhistische oplossingen voor ruim honderd dagelijkse dilemma¿s. Hij laat zien hoe ieder mens richtlijnen kan vinden in de leer van Boeddha en geeft advies hoe de regels van Boeddha te gebruiken om een beter mens te worden ¿ zowel op het werk, thuis als in de samenleving.Met op elke pagina een vraag, een boeddhistisch citaat en een advies gebaseerd op de wijsheden van Boeddha is Het kleine boekje van Boeddha een aanwinst voor iedereen die zich in het dagelijks leven geconfronteerd ziet met velerlei problemen. Het bewijst dat Boeddha¿s leer ook na 2500 jaar nog steeds actueel is.Franz Metcalf promoveerde aan de Universiteit van Chicago met een proefschrift over het zenboeddhisme. Ook bestudeerde hij het Amerikaanse boeddhisme. Momenteel is hij lid van een aantal religieuze stuurgroepen en schrijft hij artikelen over boeddhistische spiritualiteit voor verschillende wetenschappelijke tijdschriften.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis