Encyclopedie van de Wereldreligies MICHON, Y. christendom jodendom hindoeisme boedhisme islam en aanverwante stromingen

Tirions Encyclopedie van de Wereldreligies is het meest complete naslagwerk op het gebied van religie. Alles wat u wilt weten over christendom, islam, jodendom, boeddhisme, hindoeïsme, sjintoïsme en andere godsdiensten vindt u in dit fraai geïllustreerde standaardwerk. Alfabetisch gerangschikte trefwoorden geven een heldere beschrijving van ruim 2500 begrippen die verbonden zijn aan de geloven van de wereld. Niet alleen moderne geloven, maar ook de historische godsdiensten, zoals die van de oude Egyptenaren, Grieken, Germanen, Inca's en Maya's worden behandeld.
De meest uiteenlopende geloofskenmerken, heilige boeken, tempels, stromingen, sekten, personen, plaatsen, culten en riten komen aan de orde.
Korte specials gaan dieper in op de belangrijke stromingen en kenmerken, zoals de koran, de sabbat, kathedralen, Byzantium en de betekenis van het altaar binnen verschillende geloven. Kortom, deze encyclopedie bevat een schat aan informatie op het gebied van religie en vormt daarom een onmisbaar naslagwerk.
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 25,00
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 26,45
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Geen omslag

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis