De Keuken MIELKE, R. & BLOEMENDAL, G. ten Geschiedenis Cultuur Design

De keuken vormt het centrum van het huiselijk leven. Nergens anders komen zo veel levensaders samen dan hier. In de keuken wordt gekookt en gewerkt, gegeten en gedronken, feest gevierd en worden gesprekken gevoerd. Het warme hart van het huis is tevens een communicatiecentrum van groot social en emotioneel belang. De keuken is de praktische functionaliteit van het verleden ontgroeid en heeft zich intussen ontwikkeld tot een ruimte die beantwoord aan een veeleisende, individuele leefwijze.

De keuken geeft een goede indruk van de ontwikkeling van de eerste stookplaatsen tot aan het hedendaagse designinterieur. Ook blikt het boek terug op de veranderingen die de keuken als ruimte en fenomeen in de loop van de eeuwen heeft ondergaan. Daarbij gaat het zowel om sociale aspecten als de technische ontwikkeling én de (binnenhuis) architectuur. Het boek laat klassiekers zien zoals de Frankfurter keuken, interieurnormen van toen en nu en de nieuwste keukentrends. De herontdekking van de keuken weerspiegelt zich in een indrukwekkend assortiment. Nog nooit was er zo'n grote keur aan meubels en apparaten, nog nooit was het scala aan stijlen zo groot en nog nooit was de apparatuur zo geavanceerd als tegenwoordig. De keuken schetst een beeld van de meest uiteenlopende facetten van de huidige keukencultuur - van hoogwaardige klassiekers 'Made in Germany' tot aan de Italiaanse designerkeuken met zijn sobere minimalisme.

De keuken is een eerbetoon aan het hart van elk huis en een liefdesverklaring aan die ruimte waar niet alleen onze maag aan zijn trekken komt, maar ook onze ziel. Voor wie van zijn keuken houdt is dit boek een must.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis