De Keuken MIELKE, R. & BLOEMENDAL, G. ten Geschiedenis Cultuur Design

De keuken vormt het centrum van het huiselijk leven. Nergens anders komen zo veel levensaders samen dan hier. In de keuken wordt gekookt en gewerkt, gegeten en gedronken, feest gevierd en worden gesprekken gevoerd. Het warme hart van het huis is tevens een communicatiecentrum van groot social en emotioneel belang. De keuken is de praktische functionaliteit van het verleden ontgroeid en heeft zich intussen ontwikkeld tot een ruimte die beantwoord aan een veeleisende, individuele leefwijze.

De keuken geeft een goede indruk van de ontwikkeling van de eerste stookplaatsen tot aan het hedendaagse designinterieur. Ook blikt het boek terug op de veranderingen die de keuken als ruimte en fenomeen in de loop van de eeuwen heeft ondergaan. Daarbij gaat het zowel om sociale aspecten als de technische ontwikkeling én de (binnenhuis) architectuur. Het boek laat klassiekers zien zoals de Frankfurter keuken, interieurnormen van toen en nu en de nieuwste keukentrends. De herontdekking van de keuken weerspiegelt zich in een indrukwekkend assortiment. Nog nooit was er zo'n grote keur aan meubels en apparaten, nog nooit was het scala aan stijlen zo groot en nog nooit was de apparatuur zo geavanceerd als tegenwoordig. De keuken schetst een beeld van de meest uiteenlopende facetten van de huidige keukencultuur - van hoogwaardige klassiekers 'Made in Germany' tot aan de Italiaanse designerkeuken met zijn sobere minimalisme.

De keuken is een eerbetoon aan het hart van elk huis en een liefdesverklaring aan die ruimte waar niet alleen onze maag aan zijn trekken komt, maar ook onze ziel. Voor wie van zijn keuken houdt is dit boek een must.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis