Oorlog en bezetting MIERT, Jan van Nederland 1940-1945 in woord, beeld en geluid

In 'Oorlog en bezetting' wordt een indringend beeld geschetst van de periode 1940-1946 in Nederland. het boek laat de oorlogsjaren in alle facetten zien. Centraal daarbij staat het 'gewone' dagelijkse leven in bezettingstijd. Uniek is de CD die in het boek gevoegd is: deze bevat authentieke geluidsopnamen uit de oorlogsjaren. Deze opnamen bieden een teffend tijdsbeeld. Meer dan een uur lang kunt u luisteren naar zeer bijzondere geluidsfragmenten. Het boek is rijk geïllustreerd met indrukwekkende vaak beklemmende maar altijd typerende zwart-wit foto's en unieke kleurenfoto's. Gemaakt door de Limburgse fotograaf Alphons Hustinx. Zij geven een opvallend beeld van het alledaagse leven, dat gewoon doorging voor zover de omstandigheden het toelieten.
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis