Alles over selectiegesprekken MINDEN, J.J.R. van

8e druk.Of het nu gaat om een selectiegesprek voor een nieuwe baan, overplaatsing, promotie of uitzending; dit boek bereidt de kandidaat optimaal voor. Na lezing van dit boek is men geen weergaloze sollicitant meer. 'Alles over selectiegesprekken' levert de gereedschappen en de wapens voor een succesvol gesprek. De lezer traint zichzelf met de vele oefeningen, checklists en tips. Het hele traject van het selectie-interview wordt met zorg uitgestippeld:- De effectieve voorbereiding (het verzamelen van informatie over de werkgever en het observeren van de eigen uitstraling);- Het standaardgesprek en hoofdlijnen;- De interview-drie-eenheid: motivatie, capaciteiten en persoonlijkheid;- De verschillende soorten selecteurs (de baas, de psycholoog, de headhunter, de personeelsmanager);- De vijfhonderd meest gestelde selectievragen;- Het reageren op zelf-liquiderende vragen en andere struikelblokken;- Controle achteraf (wat kan wel en niet worden nagetrokken?).Mooi exemplaar.
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 11,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

enkele oefeningen ingevuld!!!

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis