Alles onder controle!? Mitchell, A MITCHELL, Allison time management voor drukke moeders

Alles onder controle!? time management voor drukke moeders Hoe ziet jouw dag eruit? Voel je je alsof je nooit tijd hebt om adem te halen? Heb je nog duizend dingen die 'moeten', en word je geleefd door je veeleisende baas en je kinderen? Alles onder controle!? vertelt je stapsgewijs hoe met een strakke organisatie en kleine handigheidjes het dagelijks leven een stuk makkelijker te 'managen' is. Zie je gezin als een bedrijf en beschouw je tijd alsof die goud waard is! Dit boek geeft je praktische tips en het gereedschap om je te helpen het meeste uit het moederschap te halen zonder jezelf te verliezen. Allison Mitchell is pionier op het gebied van het coachen van ouders en is al in alle bestaande 'drukke-moeder'-valkuilen gestapt. Aan de hand van ervaringen uit haar eigen drukke leven en haar coachingpraktijk laat Allison je zien hoe je: - tijd vindt om dit boek te lezen en je leven weer onder controle krijgt; - meer kunt doen in minder tijd en (weer) van het moederschap kunt genieten; - je dag zo kunt inplannen dat alles lukt wat je je had voorgenomen.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis