Bloemen constig geschikt MOLENAAR, Y.

De cultuurgeschiedenis van het omgaan met bloemen en planten in de zeventiende eeuw vormt het onderwerp van dit boek. Aan de hand van afbeeldingen en beschrijvingen zijn in het Frans Hals museum en het Muiderslot veel van deze bloemwerken gereconstrueerd, en in de musea opgesteld. Het woord- en taalgebruik is tamelijk moeilijk, de afbeeldingen in kleur en in zwart-wit zijn prima. Helaas is de tekst hier en daar moeilijk leesbaar, omdat er over een gekleurde ondergrond gedrukt is. De omslag toont, op een ondergrond van gobelin, een detail uit een schilderij van een bloemenstal. Het boek is bruikbaar voor historici die geïnteresseerd zijn in dit aspect van het dagelijks zeventiende eeuws leven, maar ook voor gevorderde bloemschikkers die hun historische interesse in bloemen willen vertalen.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis