Iedereen eet mee MOLENSCHOT, E. & EMAN, M. recepten en tips voor kinderen met een voedselallergie

IEDEREEN EET MEE!
Urenlang gezocht naar producten die je kind wél mag eten? Zenuwachtig wachten op een mogelijk allergische reactie? Dagelijks apart moeten koken voor je allergische kind? Met je handen in het haar zitten: wat zetten we vandaag weer op tafel?
Dat behoort vanaf nu tot het verleden, want in dit boek vind je tientallen geweldige recepten om het menu zowel voor je allergische kind als voor de rest van het gezin leuk en lekker te houden. Met veel tips en korte info over de verschillende allergieën, vooral heel veel aandacht voor heerlijk eten, waar iedereen blij mee is.
In IEDEREEN EET MEE! vind je de lekkerste recepten voor onder andere allergievrije ontbijtjes, fastfood, pasta's en pizza's en zelfs een bijzondere verjaardagstaart! Wist je dat ook kroketten zonder ei en melk te maken zijn?
De uitgekiende recepten, prachtige foto's en kindertekeningen en de fraaie vormgeving laten zien date ten zonder koemelk, soja, ei en noten helemaal niet oververantwoord en saai hoeft te zijn.
Geen aparte pannetjes met bijzondere ingrediënten meer, maar heerlijke gerechten waar het hele gezin van meeeet!
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 11,50
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis