Zelf genaaid?! Monique Maas

Dit boek bevat een aantal van Moniques columns en korte verhalen, waarin alle zelfgemaakte flauwekul van mens en samenleving flink op de schop wordt genomen. Geen heilig huisje blijft overeind, geen onderwerp wordt geschuwd en aanstellerij wordt genadeloos ontrafeld. Of je nou in het commerciële bedrijfsleven werkt, de gezondheidszorg, de horeca, het toerisme, de politiek, de hulpverlening, of iemand daaruit kent: er is vrijwel geen bedrijfscultuur waar ze niet geweest is. En dan hebben we het nog niet eens over thuis.
Haar belevenissen zijn choquerend, verbijsterend, verbazingwekkend, confronterend en voor iedereen herkenbaar. Eindelijk eens een grappig boek wat voor mannen én vrouwen even aantrekkelijk is. Humor met een stevige bite. Niet voor watjes!

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis