Van Alexandros tot Zenobia MOORMANN, Eric M. & UITTERHOEVE, Wilfried Thema's uit de klassieke geschiedenis in literatuur, muziek, beeldende kunst en theater

De 104 beschrijvingen in dit werk handelen over roemruchte vorsten en vorstinnen als Alexandros en Kleopatra, grote helden en heldinnen als Lucretia en Leonidas, schurken als Caligula en Nero. In dit boek worden ze opgeroepen zoals ze in de historische en in de moraliserende literatuur van de oudheid naar voren treden, en wordt verslag gedaan van hun veelsoortige optreden in de westerse cultuur tot in onze tijd.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

rug verkleurd

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis