Lisa en Lot MOSTERD, L.

Lisa en Lot zitten samen in groep acht en zijn goeie vriendinnen. Bij Lisa thuis is het altijd een gezellige drukte met haar broertje, haar zusjes en de hond. Ook Lot is er vaak te vinden, want zij is enig kind en haar ouders zijn bijna nooit thuis. Waar zou ze liever zij dan bij haar beste maatje Lisa?Als ze naar de middelbare school gaan, verandert er wat. Lot is geïnteresseerd in jongens, gaat zich opmaken en roken. Lisa doet dat allemaal niet. Toch voelt ze zich door haar vriendschap met de populaire Lot ook een stukje stoerder. Alleen, soms doet Lot raar. Dan verdwijnt ze zomaar opeens een paar uur. Waarom doet ze zo geheimzinnig? Zijn ze nog wel vriendinnen? Waar is Lot mee bezig? Gelukkig komt ze altijd wel weer terug. Tot de avond van Lisa¿s verjaardagsfeestje¿'Lisa en Lot' is een boek voor meisjes van tien tot twaalf over vriendschap, grenzen aangeven, en keuzes die de rest van je leven kunnen beïnvloeden.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis