Eine harmonische Ehe MURAUER, Helga Roman

Das dumpfe Aufklatschen des Körpers. Ein verhaltener Schrei. Dann Stille. Kein Gurgeln, kein Hilferuf.
Daran kann sich Friedrich Habermann erinnern, alles andere ist ausgelöscht.
Ist er der Mörder seiner Frau? Wie konnte es dazu kommen? Er und Anna waren seit neun Jahren verheiratet, eine harmonische Ehe, ein geregeltes Leben, von allen geachtet. Bis zu jenem Samstagmorgen, als Anna ihren Koffer packte und ging. Ohne einen triftigen Grund. Sie hätten sich auseinandergelebt.
Was kann über sie gekommen sein? Midlife-Crisis? Die bevorstehenden Wechseljahre? Oder ein anderer Mann?
Friedrich kann sich keinen Reim daraus machen. Dann findet er Annas Tagebücher.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 20,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 14 tot 16 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis