Het beetje ware verhaal van Cedar B. Hartley Murray, M. (die van plan was een ongewoon leven te leiden)

Cedar struint graag de buurt af in het gezelschap van haar beste 'vriend', een hond die Stinky heet. Haar leven verandert compleet wanneer ze een jongen, Kite geheten, ontmoet, en erachter komt dat ze veel gemeen hebben: hun ouders zijn gescheiden, ze zijn allebei loners met een levendige fantasie, ze houden allebei van petten, honden en acrobatiek. Ze besluiten samen een circus te vormen om de buurtbewoners op te vrolijken, en Cedar leert spelenderwijs veel over haar verdwenen broer, haar hardwerkende moeder, haar bepaald niet perfecte vader - en zichzelf. Het bijna ware verhaal van Cedar B.Hartley (die van plan was een ongewoon leven te leiden) is een zeer originele bildungsroman voor teenagers die op zoek zijn naar hun identiteit en in het reine proberen te komen met een verwarrende binnen- en buitenwereld.Vanaf 14 jaar
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 6,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis