Jouw verhaal MYERSON, J

Jouw verhaal is het aangrijpende liefdesverhaal van een vrouw die de grootste tragedie van haar leven probeert te vergeten door een heftige affaire, waarbij de grenzen tussen droom en werkelijkheid, leven en dood, liefde en obsessie vervagen.Nicole en Tom, een Engels echtpaar met twee zoontjes, besluiten een weekend naar Parijs te gaan om eens lekker uit te rusten. Op het eerste gezicht een geweldig plan, ware het niet dat Nicole met andere dingen bezig is. Zij denkt de laatste tijd steeds vaker aan haar jeugdliefde, een Amerikaanse jongen die ze lang geleden tijdens haar studietijd in Parijs leerde kennen. Lopend door Parijs meent Nicole haar oude geliefde zelfs te zien. Eenmaal thuis achterhaalt ze het e-mailadres van de man, en ze beginnen te mailen. Algauw komt hij naar Londen, en binnen de kortste keren ontwikkelt zich een heftige romance. Langzaam wordt duidelijk waarom Nicole zo geobsedeerd is door haar oude geliefde, zozeer zelfs dat het haar gezinsleven in gevaar bren
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,94
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis