Het grote geheim van Plaza Patatta Nanda Roep

Reeks: Plaza Patatta (1-3)

Plaza Patatta is de hitserie van schrijfster Nanda Roep. 'Het grote geheim van Plaza Patatta' is een omnibus met de volgende drie boeken: 'Een geheim luik', 'De verdwenen jongen' en 'De gesloten kamer'. Tekenaar van de serie is cabaretier Silvester.
Plaza Patatta bestaat uit verhalen die zowel grappig als spannend zijn. Ieder boek is een afgerond detective-verhaal. Alles speelt zich af rondom het kinderrestaurant Plaza Patatta. Achterin ieder boek zijn enkele kinderkookrecepten opgenomen.
Schrijfster Nanda Roep heeft ruim 50 kinderboeken gepubliceerd. Ze is presentatrice van het KRO Kindertijd-programma 'Mijn eigen boek'. Daarnaast schrijft ze romans en liedjes, die ze zelf zingt.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis