Projectmanagement NEWTON, Richard Vijf stappen om van elk project een succes te maken

'Projectmanagement' is een praktische gids om elk project stap voor stap op een succesvolle manier te begeleiden. Het managen van een project wordt onderverdeeld in eenvoudige stadia, waardoor u zeker weet dat u niets over het hoofd ziet en tot een succesvolle afronding kunt komen.Verfrissend vrij van jargon, is dit een boek voor iedereen die geen behoefte heeft aan zware theorieën en principes van verschillende projectmanagement technieken, maar juist een duidelijke gids kan gebruiken om te garanderen dat projecten zowel op tijd afkomen als binnen budget blijven. Het biedt een benadering die robuust genoeg is om u te verzekeren van succes en tegelijkertijd simpel genoeg is om onmiddellijk te kunnen toepassen.Dit is de fast track gids om de perfecte projectmanager te worden.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

eerste druk 2006

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis