Lege Schoenen - Bot Nicki Deridder

Joris, Stijn en Fien worden de ochtend van zes december wakker en vinden hun schoenen leeg terug. Niet alleen had de Sint hen niets gebracht dit jaar, maar er was geen spoor van hun mama en papa. Een briefje, achtergelaten door de ontvoerders, laat hen weten dat ze hun ouders kunnen redden door vijf sleutels te bemachtigen. Wanneer de kinderen de missie aanvaarden, strooien de eigenaars van een weeshuis roet in het eten. Joris, Stijn en Fien doen er alles aan om uit het weeshuis te ontsnappen en de tocht naar hun ouders verder te zetten. Met de hulp van de tips op het briefje en een wilde weldoener komen onze helden aan in het gevaarlijke tropisch regenwoud. Hongerige roofdieren, koppensnellende stammen, kwade geesten en vreemde vloeken versperren het pad. Zullen de kinderen de eerste sleutel ooit vinden?
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 22,11
Voorraad:
Levertijd:

Afwijkende levertijd: 1 tot 2 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis