Woordsoep NIEUWENHUIS, Erik vrolijk dwalen in de Dikke van Dale

Erik Nieuwenhuis componeert zijn Woordsoepen zoals een goede kok zijn gerechten toebereidt.De stukken worden overduidelijk met ongelooflijk veel liefde voor taal geschreven.Ton den Boon, hoofdredacteur Dikke Van DaleErik Nieuwenhuis (1964) studeerde Nederlands in Groningen. Tegenwoordigwoont hij in Amsterdam met vrouw en twee zonen. UitgeverijNieuw Amsterdam bereidt de publicatie van zijn eerste roman voor.De schrijver van dit boek protesteert wanneer hij een woordenvriendgenoemd wordt. Hij houdt namelijk lang niet van alle woorden.Sommige kunnen van hem een schop onder hun dikke reet krijgen.Met andere woorden trekt hij zich graag terug in een boomprieel omze zachtjes te wiegen. Hoe dat komt, zet Nieuwenhuis uiteen in ditboek, verbazingwekkend gewoon en erudiet tegelijk, zonder schoolmeesterachtigheid.Zijn Woordsoep is een wonderlijke melange van lexicografische voorzetjes, fijne caféweetjes en romantische bespiegelingen, altijd geestig opgediend.In 2008 verscheen twaalf dagen lang een ¿Woordsoep¿ op eenprominente plaats in de Volkskrant. De stukjes oogstten veellovende reacties. AFdH maakte samen met de auteur een selectieuit ruim 150 soepen.Boekverzorger Martien Frijns maakte er passende plaatjes bij.AFdH serveert u met enthousiasme deze 62 voortreffelijke soepen.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Omslag licht gehavend.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis