Vietnam de nooit verdwenen oorlog NIEUWENHUIS, W.

Op 29 april 1975 vluchtte de NOS-tv-ploeg met Fons van Westerloo, Kees Colson en Willebrord Nieuwenhuis in een helikopter uit Saigon. Eén dag later verliet de laatste Amerikaan Vietnam. David had gewonnen van Goliath. Vietnam is een oorlog die nooit overgaat. Willebrord Nieuwenhuis keerde in de jaren negentig terug naar dat verscheurde land. Nog altijd verscheurd? In een persoonlijk en in al z'n eenvoud indrukwekkend document brengt Nieuwenhuis de vele dilemma's in en rond Vietnam in beeld. Voor een generatie die zich in de jaren zestig bewust werd van de wereld is Vietnam de nooit verdwenen oorlog zeer herkenbaar. Er doemen herinneringen op uit die dramatische en turbulente periode, waarin zo veel Nederlanders zich bij het lot van Vietnam betrokken voelden.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,50
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis