Het dossier Vaslav Nijinsky NIJINSKY, Vaslav

Reeks: Schizofrenie-dossiers deel II. [1e druk]. Vertaling: Bert Binkhuysen en Noor Koch. Ed Brand redigeerde deze artikelenbundel over balletdanser en choreograaf Vaslav Nijinski (1889-1950) die vanaf 1919 een chronisch psychiatrisch patient was. De kern bestaat uit het deel 'Dood' uit het dagboek van Nijinski (handschrift begin 1919). Het is aangevuld met drie artikelen: een inleiding van psychiater Hans van der Ploeg, een hoofdstuk uit de eerste biografie van Nijinski's vrouw Romola Nijinski (1933) en een anoniem artikel uit een Berlijnse krant (1934) gebaseerd op die biografie. De bundel gaat nauwelijks over Nijinski's balletgeschiedenis, maar vooral over zijn ziekte. Goed exemplaar. Trefw.:// Schizofrenie / Psychiatrie /
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 11,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis