Game, set & match NOE, Elma literaire thriller

Thomas Berendsen is gek op zijn vrouw Laura, maar na meer dan 25 jaar huwelijk, steeds gevoeliger voor de aandacht van vers vrouwelijk schoon. Als op een dag de onbeschaamde, intelligente en o zo sensuele Dorinde de exclusieve Gooische tennisclub binnenstapt, valt hij als een blok voor haar.

Thomas ontwikkelt zich razendsnel tot een meester in het verhullen, verzwijgen en net doen of zijn neus bloedt. Maar dan heeft hij buiten zijn blauwogige maîtresse gerekend. Zij wil meer, nee, zij wil alles... en daarvoor moet Laura verdwijnen. Als dit niet goedschiks lukt, dan maar kwaadschiks!

Door de angst dat alles uit gaat komen, raakt Thomas in alle staten. Ook voor hem lijkt er nog maar één uitweg mogelijk...
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 11,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis