De eetclub NOORT, Saskia

De eetclub is een razend spannende thriller over een club mensen die de uiterlijke schijn van hun succesvolle leven tegen elke prijs willen ophouden.
Op een koude winternacht gaat een kapitale villa in vlammen op. Evert Struyk, gelukkig getrouwd, vader van twee kinderen en succesvol zakenman, komt daarbij om het leven. Zijn vrouw en kinderen weten ternauwernood te ontsnappen. Hun vriendenclub, 'de eetclub', is geschokt en verbijsterd.
Babette, de vrouw van Evert, wordt opgevangen door haar vriendin Karen. Al spoedig komt Karen tot de ontdekking dat de vriendschappen binnen de eetclub niet zo onvoorwaardelijk zijn als ze leken. Langzaam maar zeker wordt het voor Karen duidelijk dat bepaalde mensen belang hebben bij de dood van Evert.
Saskia Noort is freelance journaliste en columniste voor onder andere LINDA. Van De eetclub werden in middels meer dan 300.000 exemplaren verkocht. Zowel De eetclub als Terug naar de kust werd genomineerd voor de Gouden Strop en beide boeken worden verfilmd. Het werk van Saskia Noort verschijnt in veertien talen. Onlangs verscheen Noorts nieuwe thriller Nieuwe buren.
Over De eetclub:
'Het boek is een vaardige, spannende, soms verwarrende en bij vlagen zelfs subtiele thriller. Wat De eetclub interessant maakt, is dat deze bestseller laat zien hoe de ironische lichtheid van de chicklit vergezeld kan gaan van serieus geweld.' - NRC Handelsblad
'Een heerlijke Nederlandse thriller.' - Margriet
'Een volvette thriller, uitmuntend geschreven, puntig en vol vaart.' - Juryrapport Gouden Strop 2004
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,50
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis